Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

9/6-2010

Kære alle sammen

3 ÅR

Så vil jeg bare lige fortælle jer, at jeg er blevet tre år og næste gang bliver fire år!

Jeg har brugt meget tid på at minde min familie om, at jeg 'ligeomlidt' blev tre år. Når de spurgte og ikke kunne huske det, viste jeg dem bare med mine tre fingre, hvor gammel jeg blev! Ih hvor har de spurgt mange gange!

De vækkede mig om morgenen med sang og viftede med Dannebrog - lidt morsomt, for de sang 'I dag er det Liv Idas fødselsdag' og det var jo mig! Jeg lod lidt som om jeg sov, for jeg var stadig lidt træt og ville gerne blive under dynen. Helt indtil jeg kom i tanke om, at der måske var gaver, så kan det nok være, at jeg fik travlt med at komme ud i køkkenet.

 

Og sikke et gavebord! Der var gaver fra Mina, Mamma og Far, min Moster og kusine/fætter i Norge, Besta, Bedstefar og familien i Nice, min Gudmor Lene og familien i Strassburg og fra Kiwi og Rikky. Det var bare så dejligt! Tak til jer alle sammen! Lys på bordet og flag - øj det var hyggeligt! Jeg fik pakket alle gaverne ud inden jeg skulle i børnehaven. Det tog lang tid men Mina hjalp mig med alle båndene, de er så svære at få af. Jeg fik tøj, en rigtig sød stor dukke af Mina, et magnetbogstavtallegetøj og en masse andet spændende.

I børnehaven blev jeg fejret af alle mine kammerater! De sang fødselsdagssang for mig og råbte hurraaaahhh! Det var sjovt! Til frokost spiste vi ved et laaangt bord med dug på. Vi spiste de pølsehorn som Mamma havde bagt. Alle 100 blev spist op. Jeg var mæt. Jeg lavede et flot kæmpehjerteskilt med figurer på og et aftryk af mine hænder - og så står der tre år. Det fik jeg med hjem. Alle synes det er så flot.

Om aftenen spiste vi rigtig dejlig mad og fik islagkage til dessert - det er min yndlingsret! Jeg fik en kæmpe portion is, så jeg kunne dårligt rejse mig igen, på grund af min kuglemave - hihi. Det var svært at sove efter sådan en dejlig dag.

På lørdag kommer alle mine kammerater på besøg og skal fejre mig - jeg glæææææder mig!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her